Tevékenységünk

2010-től kezdve minden év júliusában Sport&Fun nemzetközi ifjúsági tábort szervezünk.

9 év alatt 33 országból 151 diákot fogadtunk és mutattuk be Gödöt, a Duna-kanyart, majd fővárosunkat, egyfajta kulturális küldetést is teljesítve.

A Rotary nemzetközi ifjúsági csereprogram keretében Klubunk 12 gödi diák külföldi tanulmányát tette lehetővé, illetve 3 külföldi külföldi diákot /Japán, USA, Ausztrália/ látott vendégül gödi fogadócsaládok támogatásának is köszönhetően.

A Szegeden évek óta nagy sikerrel alkalmazott módszert felhasználva, 2017. óta a szeptemberi iskolakezdést követően mutatjuk be a gödi diákok részére az ittas, illetve kábult állapotban történő gépjárművezetés veszélyeire figyelmeztető „Érted?!” baleseti szimulációs előadásunkat.

Városunk kiemelkedő sporteseményeit is támogatjuk; az augusztus végi Göd Kupán évről-évre a Rotary futamban versengünk.


A Fétis Crossfutáson a „Fuss az iskoládért 1911 métert – Fétis-Rotary futamban a helyi és sződligeti általános iskolák között hirdetünk versenyt, ösztönözve a diákokat, hogy minél többen húzzanak futócipőt.

Kedd esti klubülésünkön az Ilka Csárda különtermében beszéljük át a programjainkkal összefüggő kérdéseket, feladatokat, illetve neves előadókat felkérve rendszeresen szervezünk nyilvános előadásokat is.