IV. Fuss az iskoládért 1911 métert – beszámoló

Klubunk idén 4. alkalommal rendezte meg a „Fuss az iskoládért 1911 métert!” Rotary futóversenyt és fesztivált.

Szeptember 22-én gyönyörű, kissé szeles őszi délutánon immáron 4. alkalommal futhattak a tanulók tanáraikkal, szüleikkel a gödi golfpályán.
Bár a létszámot továbbra is 600 főben maximáltuk, a nevezés alig több mint két óra alatt betelt. A komoly érdeklődésre tekintettel további 50 pótrajtszámmal készültünk a helyszínen, amely szintén gyorsan elfogyott. Több szülő és diáktárs engedélyt kért, hogy akár póló és rajtszám nélkül kísérhessék a mezőnyt és együtt érjenek célba regisztrált társaikkal.

A mezőnyt az olimpiai bajnok kajakozó Kammerer Zoltán polgármester rajtoltatta, aki maga is lefutotta a távot, csakúgy, mint a sződligeti korosztályos világbajnok kenus, Opavszky Réka. A futás előtt a diákok és tanárok idén is FlashMob-ba tömörülve Göd feliratot formázott, melyről drónfotó készült.

A Balatonfüred-Veszprém Rotary Klub módszere nyomán megvalósított, a magyarországi Rotary disztrikt azonosítószámával fémjelzett “Fuss az iskoládért 1911 métert” versenyszámon kívül, a diákok iramfutásban és tanár-diák páros futásban is összemérhették erejüket.

A korábbi évek gyakorlatával szakítva idén a kislétszámú iskolákat a nagy iskolákkal együtt értékeltük, díjaztuk. Bár a részvételi arány alapú díjazás egyértelműen nekik kedvez, tettük mindezt azért, mert évek óta nagyon lelkesen szerepelnek rendezvényünkön, és megérdemlik az azonos elbírálást és elismerést.

1911

IRAMFUTÁS

ALSÓS – FIÚ

FELSŐS – FIÚ

FELSŐS – LÁNY

TANÁR-DIÁK

            

Ezúton is köszönjük támogatóinknak a felajánlásokat, akik segítsége nélkül nem vált volna lehetővé a rendezvény.

Kiemelt támogatónk a SAMSUNG SDI, aki idén is szelfigéppel és ajándékokkal várta a célba érkezőket.
A résztvevők szállítását idén is a MOLTEAM, míg a színpadot, paravánokat és a célkaput a PIRAMIS ÉPÍTŐHÁZ Kft., a pálya kijelölésére szolgáló eszközöket a FÉTIS Kft. biztosította. A dobogós helyezettek ajándékait a FÉTIS Kft., BOLDOGSÁGCSEPPEK Alapítvány és a NAVI-GATE Kft. bocsátotta rendelkezésre. Az infrastruktúráról a GÖDI TERMÁLFÜRDŐ és a GÖDI TESZ munkatársai gondoskodtak, míg a hangosítás HORVÁTH ISTVÁN és KOREH FERENC hangmérnökök munkájának köszönhetően valósult meg. Az információk pontos továbbítását és jó hangulat fokozását VASVÁRINÉ PÁLFAI KINGA remek konferálásának, míg a sajtómegjelenési lehetőségeket VASVÁRI FERENCNEK köszönhetjük. A befutócsomag részét képző kókuszos csigát a SERCZLI PÉKSÉG, a Vitalade sportitalt a GRAMEX 2000 Kft., míg a frissítő szódát a MOSOLY ABC a POZSONYI SZIKVÍZÜZEM közreműködésével biztosította.

Az időmérést és az egyszerhasználatos chippel felszerelt névre szóló rajtszámokat a GAMMA TIMING készítette, a kisebbek szórakoztatásáról a BOLDOGSÁGCSEPPEK Alapítvány aktivistái gondoskodtak. A drónfelvételről és a flash-mob megörökítéséről CSÁNYI BENCE barátunk gondoskodott, míg a futóverseny emlékezetes pillanatait idén is KURDI IMRE fotóművész örökítette meg.

Külön köszönet a SAMSUNG SDI-nek, a PIRAMIS ÉPÍTŐHÁZ Kft.-nek, a DON PAPA Pizzériának az esemény anyagi támogatásáért.

Nagyon hálásak vagyunk a Polgármesteri Hivatal és a Település Ellátó Szervezet munkatársainak is, akik a szükséges engedélyek kiadásában, illetve a rendezvénysátrak rendelkezésre bocsátásában, felállításában, majd elszállításában és keletkezett hulladék kezelésében vettek részt.
Köszönettel tartozunk azon önkéntes barátainknak és a versenyben résztvevő tanulók szüleinek, aki szabadidejüket sem kímélve, szinte egész nap a helyszínen tettek-vettek, elősegítve a sikeres rendezést.

 

Szólj hozzá!