III. Fuss az iskoládért 1911 métert – eredmények

Fuss az iskoládéert 1911 métert - eredmények

A 2022 szeptember 23-án megrendezett “Fuss az iskoládért 1911 métert” futóversenyen 611 fő indult, akik közül többen több futamban is részt vettek, így végül 633 célba érkezést sikerült regisztrálnunk, amely több mint 1.209 lefutott kilométert jelent. Ez az 2021 évi versenyhez képest 24%-kal, vagyis közel egynegyeddel több távot jelent. Az iskolák aktivitása is nőtt: minden iskolában meghaladta a 20%-ot a részvételi arány, de a nyertes iskola több mint 50%-ka futotta le az 1911 méteres távot.

Gratulálunk minden résztvevőnek, a részletes eredmények pedig az alábbiakban olvashatóak:

I. Gárdonyi Géza Általános Iskola (Sződliget): 971 m/fő
II. Németh László Általános Iskola (Göd): 456 m/fő
III. Huzella Tivadar Általános Iskola (Göd): 401 m/fő

Mivel a Formabontó Tanulóközösség (Göd) valamint a Zenit Általános Iskola (Göd) kis létszámú iskolák, akik (szülők, tanárok részvételével) akár a tanulói létszámukat meghaladó arányban képviselték magukat a rendezvényen, így őket különdíjban részesítjük.

Iramfutás / Páros futás időeredmények

A “Fuss az iskoládért 1911 métert” közösségi futás időeredményeit szándékosan nem tesszük közzé, tekintettel arra, hogy ez a versenyszám kifejezetten nem a gyorsaságról, hanem a közösségi mozgásról és a minél több résztvevő bevonásáról szól.

Tekintettel rá, hogy még szponzori bevételeket várunk, a díjazásra fordítható keretösszeg, ill. az egyes iskolák díjazása később kerül kihirdetésre.

Szólj hozzá!