Új tiszteletbeli tagunk – Süle József

A Balatonfüred-Veszprém Rotary Club programjának, a „Fuss az iskoládért 1911 métert!” jótékonysági rendezvény 2019-es gödi megvalósításában elévülhetetlen szerepe volt a Fétis Kft.-nek. Süle József ügyvezető úr a kezdetektől fogva teljes mellszéllességgel támogatta  a futam megrendezését, aminek köszönhetően alig három hónapos előkészületet követően 3 iskola részvételével, több, mint 260 résztvevő állt rajthoz a Fétis Crossfutás Fétis-Rotary futamában, majd a nagylelkű felajánlásoknak hála 420.000 Ft értékű sporteszközt adtunk át a résztvevő iskoláknak. A világjárvány sajnos nem tette lehetővé, hogy 2020-ban is megfuttassuk a környékbeli iskolákat, a közegészségügyi feltételek csupán idén ősszel tették lehetővé az ismételt rendezést.

Mivel a Fétis Kft. üzletmenetének köszönhetően általában nyár elején kerül megrendezésre a Fétis Crossfutás, így ősszel a Gödi Rotary Club a korábban megpályázott és a támogatók önzetlen felajánlásainak köszönhető forrásokra is figyelemmel tett kísérletet az önálló verseny szervezésére, ami a Fétis Kft. felbecsülhetetlen mértékű szakmai támogatásának is köszönhetően a résztvevők legnagyobb megelégedésével került 2021. szeptember 24-én megrendezésre. Ahogy korábban is beszámoltunk róla, a felajánlott támogatásoknak köszönhetően, 5 iskolából majd 500 diák és tanár 3 futamban összesen 1.000 kilométert futott, aminek eredményeképpen közel 1.000.000,- Ft került átadásra.

A visszajelzések és az értékelések mindenképpen arra ösztönözik Klubunkat, hogy ez a kiváló rendezvény évről-évre megrendezésre kerüljön, ami a Fétis Kft. támogatása nélkül nehezen képzelhető el. A sikeres szervezés folyományaként a klubtagjainak egyhangú döntése vezetett ahhoz, hogy Süle József barátunk a Klub tiszteletbeli tagja lett.

Alapszabályunk a tiszteletbeli tagságról az alábbiak szerint rendelkezik:

„Tiszteletbeli tag lehet minden olyan természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az egyesület alapszabályát elfogadja, és akinek a közgyűlés az egyesületi célok előmozdítása érdekében végzett tevékenységéért ezt a címet adományozza és aki a tiszteletbeli tagságot elfogadja.”

Süle József 2021. október 26-ai klubülésen tett baráti fogadalomtételének is köszönhetően immáron tiszteletbeli tagként is erősíti tevékenységünket, ami Klubunk jövőbeli működésére is jótékony hatással lesz, korábbi önzetlen falajánlásainak megfelelően.

Süle József a fogadalomtételét követően kifejtette, hogy a Gödi Rotary Klub tevékenységét mindig nagyra értékelte és a tagokat személyesen is megismerve szívesen csatlakozik egy olyan közösséghez, melynek szellemiségével teljes mértékben tud azonosulni, így e körben – Juhász Attila barátunkat is ideértve – jelenleg már két olyan nagylelkű cégvezető is támogatja tevékenységünket, ami lehetővé teszi, hogy működésünk a jövőben is a megszokott minőségben legyen biztosítva.

Muka Ádám klubelnök nagy örömmel fogadta Józsit a Klub tiszteletbeli tagjainak sorában, kiemelve, hogy amennyiben Józsi egyéb elfoglaltságai is lehetővé teszik szívesen látjuk a Klub aktív tagjai között is.

Szólj hozzá!